23 december, 1951
Julefrokost

Nu skal den gode, hjemmelavede julemad rigtig smage!
Fra Alt for Damerne, december 1951:
Hovedretten er den kolde ribbensteg, fyldt med svesker og æbler. Vi har anbragt den i et dybt træfad med en garnering langs den ene side af baconskiver, rullet om en sveske og stegt i ovnen.
På det lille bræt til venstre for stegen er der grisetæer i gelé og på det runde fad sildefilet’er, også nedlagt i gelé med hårdkogte æg og persille. Leverpostejerne på spækkebrættet er lavet i små blikforme og pyntet med en lille klokke, skåret ud i spæk. De kranses med persille.
Sylten er pyntet med laurbærblade og rødbedestjerer. I den lille skål er der rejesalat, i skålen bagved rødkål til ribbenstegen, og på den store “pande” er skiver af tunge lagt i krans, belagt med halve oliven og overhældt med et tyndt lag gelé.